Legal

Ansvarsfraskrivelse

Cardly er en digital plattform som tilbyr brukere muligheten til å kjøpe og selge verdikort og tilgodelapper. Vi gir ingen garantier for verdikortenes eller tilgodelappenes gyldighet, saldo, eller kvalitet på varer eller tjenester som kan kjøpes med dem. Cardly er kun en mellommann som legger til rette for kjøp og salg mellom brukere. Vi har ikke kontroll over selgere eller verdikortenes tilstand og kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle problemer som oppstår ved kjøp eller bruk av verdikortene gjennom Cardly-plattformen.

Brukeransvar

Ved å bruke Cardly-plattformen, godtar brukerne å følge gjeldende lover og reguleringer knyttet til kjøp, salg og utveksling av verdikort og tilgodelapper. Brukere er også ansvarlige for nøyaktigheten og gyldigheten av informasjonen de oppgir ved kjøp, salg eller lagring av verdikort i lommeboken. Enhver misbruk av plattformen, inkludert bedrageri, falsk informasjon eller ulovlig aktivitet, vil bli alvorlig tatt og kan føre til utestengelse fra Cardly-plattformen og eventuelle rettslige konsekvenser.

Personvern

Cardly tar personvern alvorlig og forplikter seg til å beskytte brukernes personlige opplysninger i tråd med gjeldende personvernlover. Vi kan samle inn visse personlige opplysninger fra brukere for å muliggjøre kjøp, salg og bruk av verdikort. Disse opplysningene kan omfatte navn, kontaktinformasjon og betalingsdetaljer. Vi vil aldri dele eller selge brukernes personlige opplysninger til tredjeparter uten samtykke, med mindre det er nødvendig for å tilby våre tjenester eller for å overholde juridiske forpliktelser.

Immaterielle rettighete

*Logoer av butikker er brukt kun til informasjonsrelaterte hendelser, som for eksempel å opplyse en kunde at et Gavekort/Tilgodealapp tilhører en spesifikk butikk butikk. Cardly eier ikke butikk logoene, butikkens navn eller varemerke.*

Endringer i vilkårene

Cardly forbeholder seg retten til å oppdatere eller endre disse vilkårene og betingelsene etter behov. Endringer vil bli varslet til brukerne og trer i kraft umiddelbart. Fortsatt bruk av Cardly-plattformen etter endringer i vilkårene anses som en aksept av de oppdaterte vilkårene.

Kontaktinfo

Dersom brukere har spørsmål, bekymringer eller trenger assistanse, oppfordrer vi dem til å kontakte oss på kundeservice@cardly.com. Vi vil gjøre vårt beste for å svare på henvendelser så raskt som mulig.

Ved å bruke Cardly-plattformen, erkjenner og godtar brukere at de har lest, forstått og akseptert vilkårene og betingelsene som er beskrevet ovenfor

Begynn å selge gavekort du også

Finn frem gavekort og tilgodelapper du har liggende i skuffen eller som du ikke rekker å bruke innen utløpsfristen. Legg de ut på Cardly for å selge de i dag.